Aktualności

[AKTUALIZACJA] Bytomska gastronomia na wynos i dowóz – lista lokali

Od 24 października – decyzją rządu wszystkie lokale gastronomiczne i restauracje są zamknięte stacjonarnie. Mogą serwować jedzenie tylko i wyłącznie na wynos i dowóz.

Prezydent Miasta Mariusz Wołosz – tak samo jak był w przypadku wiosennego lockdownu – zadeklarował pakiet wsparcia dla przedsiębiorców gastronomii.

Poniżej prezentowana jest lista lokali w Bytomiu, które oferują jedzenie na wynos i dowóz.

Oto lista:

Anaconda ul. Batorego 32, tel. 787 614 347;
Bajzel ul. Rycerska 17, tel. 733 230 551;
Bar Domowy, ul. Strzelców Bytomskich 20, tel. 32 389 01 88
Bar Eskulap ul. Prusa 33, tel. 609 585 475, 721 672 548;
Bar Pierożek ul. Dworcowa 22, tel. 32 282 36 05;
Bar Pierożek ul. Lelewela 2, tel. 882 772 126;
BIG Kahuna ul. Gliwicka 18, 730 647 552;
Bistro do syta, pl.Kościuszki 1, tel. 793 107 960;
Chata Rumcajsa ul. Mickiewicza 9, tel. 32 281 15 55;
Ciao Pizza pl. Kościuszki 1, tel. 32 396 26 26;
Cogel Mogel, ul. Strzelców Bytomskich, tel. 602 630 710;
Crazy Chicken ul. Bławatkowa 1, tel. 505 597 579;
Crazy Kebab ul. Daleka 26, tel. 504 516 913;
Desperado ul. Konstytucji 105, tel. 604 906 047;
Fat Mama’s ul. Wrocławska 31, 32 282 68 27;
Food Factor ul. Chopina 9, tel. 790 396 040;
GREG KEBAB, ul. Strzelców Bytomskich 200, tel. 784 185 344;
Ha-Noi, Rong Vang ul. Moniuszki 8, tel. 502 519 144;
Jadalnia, Plac Akademicki 3, 690 48 98 48, 32 555 02 02;
Kamienica Karin Stanek „Stołówka”, ul. Pisłudskiego 54, tel. 507 479 781;
Kawiarnia w Lufcie, ul. Piastów Bytomskich 13. tel. 574 719 164;
Mario Pizza ul. Stolarzowicka 40, tel. 32 725 88 88;
MiKKo, Bytom, ul. Felińskiego 17, tel. 690 695 102 – obecnie jedynie możliwość odbioru osobistego jedzenia;
Molto Bene Pub & Bistro ul. Łużycka 12, tel. 516 292 002;
Olimpijska ul. Łużycka 90, tel. 32 387 91 18;
Pierogarnia, pl. T. Kościuszki 1 (CH AGORA), tel. 793 107 960;
Pizzera Mefisto, ul. Stolarzowicka 26, tel. 32 280 76 30
Pizzeria pod Żurawiem ul. Prusa 32 tel. 32 387 37 37
Po Drodze ul. Żołnierza polskiego, tel. 600 030 031;
Pod Cechem ul. Pułaskiego 3, tel. 32 281 44 22;
Pod Czaplą ul. Moniuszki 8, tel. 32 281 18 53;
Pod Orzechem ul. Żołnierska 99, tel. 727 345 997;
Pod Progiem ul. Blachówka 94, tel. 570 574 074;
Pod Strachem ul. Zabrzańska 89, tel. 32 286 99 22;
PRZYSMAK ul.Piłsudskiego 64 tel. 574-216-870;
Restauracja Gościniec Śląski, ul Długa 50, tel 516 159 260 lub 32 389 90 00;
Restauracja KLIMAT, ul. Józefczaka 10, tel. 532 628 110;
Restauracji Tramp, ul. Dolna 2, tel.32 280 70 98
Riposta ul. Szymanowskiego 2, tel. 32 286 88 88;
Sapori Divini ul. Dworcowa 1, tel. 32 280 58 68;
Sport Dolina ul. Blachówka 94, tel. 509 207 197;
Sport Pizza ul. Strzelców Bytomskich 256, tel. 32 733 07 77;
Stara Piekarnia ul. Reptowska 4, tel. 32 280 22 00;
Super Franco ul. Wyspiańskiego 1, tel. 737 707 770;
Sycylia Rynek 24, tel. 32 388 45 96;
Szkatix ul. Hlonda 62, tel. 506 969 152;
Szynk na Winklu ul. Składowa 2, tel. 730 088 005;
Telepizza ul. Jainty 10, tel. 32 387 33 51;
Tramp ul. Dolna 2, tel. 32 280 70 98;
Villa VIENNA ul. Wrocławska 62, tel. 32 397 65 15;
Ziarno Cafe & Restaurant, ul. Rynek 26, tel. 517 975 594;
Zelter ul. Strażacka 3a, tel. 885 588 585.

Źródło: bytom.pl

 

Komentarze

Czy podobał się artykuł?

Tak
0
Nie
0

Więcej w:Aktualności

Może ci się również spodobać:

Komentarze są wyłączone.